• contact@dh-lab.hu
  • 1088 Budapest Múzeum krt. 6-8

Koór Levente

Már fiatal korom óta foglalkoztat az informatika és annak különböző területei. Több ipari megrendelővel és multinacionális vállalatokkal dolgoztam/dolgozom együtt innovációs fejlesztési projekteken. Az ELTE-n keresztül ismerkedtem meg a DH-LAB csapatával, ahol az agilis fejlesztési csapatot vezetem. Érdekes élmény akadémiai vonatkozású projekteken dolgozni, teljesen más szemlélettel.

Németh András

Már általános iskolában foglalkoztam programozással és robotikával, de később a tanulmányi érdeklődésem bölcsész területek felé fordult. Most viszont a DH-LAB csapatában össze tudom kötni a kettőt és egy olyan projekten tudok dolgozni, ami megéri a befektetett energiát.

Bán Adrián

2020-ban szerzett alapszakos diplomát az ELTE Informatikai Karán, programmtervező informatikus szakon. Jelenleg tanulmányait mesterképzés keretein belül folytatja ugyanott. Szakdolgozatának és diplomamunkájának témája is adattudományhoz, gépi tanuláshoz köthető. A DH-LAB-ban python fejlesztői feladatkört lát el.

Szrnka Dávid

A Neumann János Egyetem GAMF karának programtervező informatikus felsőoktatási szakképzésén végzett 2019-ben. Azóta szoftverfejlesztőként dolgozik. Az ELTE Digitális Bölcsészet Tanszékén python fejlesztői feladatkört lát el.

Bauer Arthur

A Kolozsvári Műszaki Egyetem nagybányai egyetemi központjának informatikai karán végzett 2021-ben. Jelenleg az ELTE IK programtervező informatikus szakképzésén BSc-s hallgató, valamint Python fejlesztőként dolgozik a DH-LAB-ban.